Categories
news

Diploma sociale hygiëne binnen

Na de voorlopige uitslag van het SVH examen voor sociale hygiëne is nu ook de officiële uitslag bekend en het diploma ontvangen! Eindcijfer een negen (9). Toch mooi om in je zak te steken.

Diploma
Diploma sociale hygiëne

Met dit diploma ben ik in staat om een eigenaar van een bedrijf waar alcohol geschonken wordt rechtmatig te vervangen en vertegenwoordigen, mits bijgeschreven in het register van de gemeente. Omdat barista’s naast het espressoapparaat ook vaak achter de bar staan en de rest van de drankjes schenken en verzorgen, is dit een goede aanvulling om mijn vaardigheden. Vanwege mijn sommelier titel is dit diploma ook extra belangrijk daar het mijn inzetbaarheid vergroot.

Dus… heeft u een koffie- en wijnbar en zoekt u naar een goede invaller of vervanger, neem contact op!

By Christian

Coffee has been my life line for decades, the smell would wake me up whenever my parents would brew a pot. Working part-time in Food&Beverage since 2006, I've unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity for knowledge, I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2023 and perhaps WBrC 2026!