Categories
news

Coffee Culture in Bussum en Naarden

Vanaf november 2019 is No Pressure Coffee werkzaam bij Coffee Culture in Bussum en Naarden

Update: per 1 december werk ik niet meer voor Coffee Culture. We zagen er beide geen toekomst in. Dan heeft verder gaan geen zin.

Deze maand werk ik al weer voor het laatst bij Coffee Cabana in Utrecht. De drie maanden opstarten zitten er al weer op. Ik weet zeker dat het een succes zal worden want het concept is erg uniek in Nederland: een koffiebar met een Braziliaanse twist. Tapiocas, pão-de-queijo, cakes, natuurlijke vruchtensappen zonder toevoegingen uit Brazilie, biologische thee en limonades, acai bowls en meer. Binnenkort ook met bier en wijntjes dus bij uitstek geschikt voor borrels uit de hele buurt.

Ik ben blij dat ik Coffee Cabana heb kunnen helpen met de opzet van de lunchroom, in zoverre dat ik natuurlijk niks anders heb gedaan dan goede koffies maken! Hierdoor kon Galit zich zoveel mogelijk richten op de rest van de zaak en alles wat daarbij komt kijken. Tussendoor heb ik mijn kennis van de horecakeuken kunnen inzetten bij het aanscherpen van de menukaart voor belegde broodjes en de mise-en-place daarvan.

coffee culture
Coffee Culture

Ik heb weer een hoop geleerd over wat er komt kijken bij een eigen zaak en ben klaar voor een volgende stap op weg naar de Dutch Barista Championships 2020! Vanaf november ga ik werken bij Coffee Culture in Bussum en Naarden! Dat is vlakbij en hoogstens 15 minuten fietsen voor me. Aangezien er in december een 2e kleine aankomt is het verkorten van de reistijden heel erg gewenst.

Coffee Culture

Vrijdag 1 november begin ik op het station van Naarden-Bussum en zaterdag 2 november op locatie in Naarden Vesting! Kom gezellig langs! Hierna zal ik een beetje zweven tussen de locaties in Bussum en Naarden, dus wil je mij zien en spreken, check het dan even van tevoren met mij via WhatsApp.

By Christian

Coffee has been my life line for decades, the smell would wake me up whenever my parents would brew a pot. Working part-time in Food&Beverage since 2006, I've unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity for knowledge, I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2023 and perhaps WBrC 2026!