Deze maand werk ik al weer voor het laatst bij Coffee Cabana in Utrecht. De drie maanden opstarten zitten er al weer op. Ik weet zeker dat het een succes zal worden want het concept is erg uniek in Nederland: een koffiebar met een Braziliaanse twist. Tapiocas, pão-de-queijo, cakes, natuurlijke vruchtensappen zonder toevoegingen uit Brazilie, biologische thee en limonades, acai bowls en meer. Binnenkort ook met bier en wijntjes dus bij uitstek geschikt voor borrels uit de hele buurt.

Ik ben blij dat ik Coffee Cabana heb kunnen helpen met de opzet van de lunchroom, in zoverre dat ik natuurlijk niks anders heb gedaan dan goede koffies maken! Hierdoor kon Galit zich zoveel mogelijk richten op de rest van de zaak en alles wat daarbij komt kijken. Tussendoor heb ik mijn kennis van de horecakeuken kunnen inzetten bij het aanscherpen van de menukaart voor belegde broodjes en de mise-en-place daarvan.

coffee culture
Coffee Culture

Ik heb weer een hoop geleerd over wat er komt kijken bij een eigen zaak en ben klaar voor een volgende stap op weg naar de Dutch Barista Championships 2020! Vanaf november ga ik werken bij Coffee Culture in Bussum en Naarden! Dat is vlakbij en hoogstens 15 minuten fietsen voor me. Aangezien er in december een 2e kleine aankomt is het verkorten van de reistijden heel erg gewenst.

Coffee Culture

Vrijdag 1 november begin ik op het station van Naarden-Bussum en zaterdag 2 november op locatie in Naarden Vesting! Kom gezellig langs! Hierna zal ik een beetje zweven tussen de locaties in Bussum en Naarden, dus wil je mij zien en spreken, check het dan even van tevoren met mij via WhatsApp.

Published by Christian

Dad, barista, sommelier, nerd, photographer and gourmand. Wanna-be chef and happy camper in general. Coffee fetishist!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: