Categories
news

Sociale Hygiëne geslaagd

Zojuist online vernomen dat ik 37/40 vragen van het examen sociale hygiëne van maandag 7 oktober j.l. in Amsterdam goed heb. Daarmee is de voorlopige uitslag dat ik geslaagd ben!

sociale hygiene
Sociale hygiëne examentheorie

Dus nu ben ik bevoegd om namens een eigenaar of leidinggevende van een horecabedrijf achter de bar te staan, als bartender en/of barista. Helaas dat barista zijn ook vaak bartender zijn inhoudt, maar heel erg is het ook niet. Het ene kan goed in het andere overgaan. En als Sommelier opent dat ook weer deuren, achter de bar staan.

By Christian

Coffee has been my life line for decades, the smell would wake me up whenever my parents would brew a pot. Working part-time in Food&Beverage since 2006, I've unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity for knowledge, I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2023 and perhaps WBrC 2026!