Categories
news

Meer dagen in Coffee Cabana

No Pressure Coffee is barista in het nieuwe Coffee Cabana in Utrecht, 3 of 4 dagen per week kun je hier terecht en genieten van echte Braziliaanse koffie

Vanaf september zal ik 4 dagen per week gaan werken als barista in Coffee Cabana in Utrecht!

Kom gezellig langs voor koffie to-go in de lunchpauze. Espresso, cappuccino, cortado. Flat white of caffe latte. Alles kan ook to-go gekozen worden.

Moccamaster set-up

Of geniet van echt vers gebakken gebak samen met een heerlijke koffie.

We gebruiken een single origin arabica boon uit Brazilië, uit de regio van de grootmoeder van de eigenaresse Galit. Geïmporteerd door ThisSideUp uit Amsterdam. Gebrand door SpotOn Roasters op speciaal recept om de smaak van vroeger, bij haar oma, terug te halen.

Bijzonder lekker met gestoomde volle melk dat het karakter van de boon versterkt. De smaak van rood fruit, caramel en room wordt dan nóg duidelijker.

Maar ook met Oatly havermelk is de koffie erg lekker. Het granen-karakter van deze “melk” sluit super goed aan bij de enigszins notige smaak van de koffie!

By Christian

Coffee has been my life line for decades, the smell would wake me up whenever my parents would brew a pot. Working part-time in Food&Beverage since 2006, I've unknowingly narrowed my field of flavors and odors from chef in the kitchen to sommelier at the dining table to barista with coffee since 2016. SCA Certified since 2017. With a background in chemistry, understanding the brew methods was very easy for me. Combined with an insatiable curiosity for knowledge, I strive to learn even more about the world of coffee. Currently building up experience to participate in the Dutch Brewers Cup 2023 and perhaps WBrC 2026!